PontVelem

A PontVelem Okos Program a tudatos diákok és iskolák programja

regisztracio-image
Iskolánk csatlakozott a PontVelem Okos Programhoz, ahol játékos formában vehetnek részt tanulóink a szelektív hulladékgyűjtésben. Nem mellékesen értékes ajándékokat is nyerhetnek.

PontVelem Okos Program

A PontVelem Okos Program egy országos program általános iskolás diákoknak és tanáraiknak, bevonva a diákok szüleit is. A program értékes ajándékokkal játékos formában ösztönöz a szelektív hulladékgyűjtésre, a pénzügyi tudatosságra és a fenntartható életmódra, miközben hangsúlyozza az egymást segítő karitatív tevékenységek fontosságát.

A programban a diákok különböző tevékenységekkel pontokat gyűjtenek, amiket beválthatnak különböző tárgyi vagy élmény ajándékokra, illetve jótékony célokra ajánlhatnak fel. Pontot gyűjteni a szelektív hulladékgyűjtéssel-, a program által kínált on-line játékokkal-, illetve a BankVelem pénzügyi oktató programban való aktív részvétellel lehet.

GyűjtsVelem

A program egyik fókuszában a szelektív hulladékgyűjtés áll, kiemelten a használt elemek, kis akkumulátorok, a használt mobiltelefonok és e-kütyük. A program a gyűjtéssel a diákok környezettudatos magatartását fejleszti cselekvő, gyakorlatias, játékos formában. A gyűjtéssel a diákok úgynevezett gyűjtési pontokhoz jutnak.

A programban folyamatosan elérhetőek különböző oktató, szórakoztató on-line játékok, amikkel a résztvevők további pontokat gyűjthetnek.

http://www.pontvelem.hu/altalanos-tajekoztato

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.